Showkoor Upbeat

Showkoor_Upbeat

Praktisch

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen bij een van onze voorstellingen! Hieronder vindt u wat informatie om uw bezoek vlot te laten verlopen en zo aangenaam mogelijk te maken.

De voorstellingen gaan door in het Don Bosco Centrum in de Ortolanenstraat 9, 3010 Kessel-Lo.

Je kan (beperkt) parkeren aan het centrum. In de omliggende straten kan je ook parkeren. Hier is geen blauwe schijf nodig. We raden aan om zoveel mogelijk te carpoolen. Grotere parkings zijn te vinden aan het station (20 minuten stappen) of aan het zwembad van Kessel-Lo (9 minuten stappen).

Ook per bus is de zaal gemakkelijk te bereiken, met lijn 3 Leuven-Pellenberg-Lubbeek tot de halte Kessel-Lo Prins Regentlaan (3 minuten stappen).

De deuren gaan open vanaf 19u30 (avondvoorstelling) of 14u30 (matinee). Kom op tijd, zodat alles vlot kan verlopen.

De ingang van de zaal (het betonnen gebouw) bevindt zich aan de kant van de Platte Lostraat, tegenover huizen 304-306. Je volgt een pad naar beneden tussen twee hagen en gaat hier naar binnen.

Bij de ingang worden tickets gecontroleerd via de bevestigingsmail die je ontving na je bestelling (afgeprint of via gsm). De stoelen in de zaal zijn genummerd zodat je gemakkelijk de stoelen terugvindt die ook in de bevestigingsmail staan.

Naast de zaal is er een bar met drankjes, koude en warme hapjes, zoetigheden en afhankelijk van de voorspelde temperaturen, ijsjes. Er kunnen bonnetjes gekocht worden bij de ingang, betaling kan via Payconiq of cash (geen bancontact).

Er is een gratis vestiaire voorzien, gebruik hiervan is op eigen risico.

De show duurt ongeveer 2 uur, met een pauze tussen het eerste en het tweede deel van de show. We hopen dat u evenzeer geniet van de show als wij!

Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen

Welke ticketcategorieƫn zijn er?

VIP: Dit zijn de beste plaatsen, met een ideaal zicht op het podium. Je krijgt bovendien het programmaboekje, een consumptie aan een gereserveerde tafel tijdens de pauze en na afloop van de show een behind-the-scenes-tour. Naast de zaal is er voor onze VIPs ook parkeerplaats gereserveerd.

Standaard: Het grootste deel van de zaal valt in deze categorie. Je kan een programmaboekje apart verkrijgen bij de inkom.

Student: Dit is een standaardticket aan een voordelig tarief. Op het moment van de voorstelling moet je een geldige studentenkaart kunnen voorleggen.

-12j: Dit is een standaardticket aan een voordelig tarief. Op het moment van de voorstelling moet de toeschouwer jonger zijn dan 12 jaar.

Is er een voordeel voor groepen?

Ja! Kom je met 15 of meer naar dezelfde voorstelling kijken? Dan kan je 10% korting krijgen! Contacteer ons met je naam, de datum van de voorstelling, het gewenste aantal tickets en een eventuele voorkeur voor de plaats in de zaal (we proberen hier zo goed als mogelijk rekening mee te houden). De bestelling wordt definitief door het overschrijven van het totaalbedrag in de reservatiebevestigingsmail. Enkele dagen na een betalingsherinnering kunnen de plaatsen opnieuw vrijgegeven worden.

Is de zaal toegankelijk?

Ja. De eerste twee rijen van de tribune zijn gelijkvloers. Aan de uiteinden van deze rijen kunnen stoelen weggehaald worden voor rolstoelgebruikers. De andere rijen zijn toegankelijk via een beperkt aantal trappen. Binnen is alles drempelloos. Er is een toegankelijk toilet. Vanaf het voetpad is de inkom van de zaal bereikbaar via een licht aflopende helling en een kleine drempel.

Kost zo'n show niet veel tijd en geld?

Ja! Een fantastisch team van vrijwilligers werkt een heel jaar hard aan alles wat komt kijken bij het maken van een show. Voor de inkomsten zijn we iedereen dankbaar die naar onze show komt kijken of ons doorheen het jaar steunt. We kunnen dit jaar rekenen op de steun van verschillende sponsors: