Showkoor Upbeat

show

Schrijf alvast de data van onze volgende entertainende show in je agenda: 11 tot 14 mei 2023!  

Wil je graag als eerste op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor de ARTBIJ-nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Instagram

Showkoor_Upbeat

High Hopes (2022)

Showkoor Upbeat staat te popelen om ons allereerste optreden te geven. We openen met een knaller: High Hopes! Laat je verrassen door een avondvullende show boordevol zang, dans en theater. We toveren de zaal drie dagen om tot een plek waar al je dromen kunnen uitkomen. Met ons enthousiasme en onze mix van swingende en ontroerende liedjes zal er niemand op z’n stoel kunnen blijven stilzitten!

Benieuwd hoe dat eruit zag? Check dan onze show via deze playlist Check zeker ook de YouTube van vzw ARTBIJ voor meer leuke video’s. 

Wat als zingen en dansen helemaal je ding zijn? Als je jezelf enkel en alleen maar op een podium ziet staan terwijl het publiek uit zijn dak gaat? Beroemd worden is niet voor iedereen weggelegd, maar is de weg naar roem zo onbereikbaar? Een dosis talent en doorzettingsvermogen en die ene kans, die kan je leven veranderen. Volg je hart, vind je passie en verover de wereld!