Showkoor Upbeat

wie?

Over showkoor Upbeat

Showkoor Upbeat is een muzikaal project van vzw ARTBIJ, een organisatie die kansen creëert voor jongeren en jongvolwassenen om zich uit te leven op een podium. Binnen dit Leuvens showkoor brengen we een grote variatie aan acts, van intieme nummers en grappige sketches tot feestnummers met het hele koor.

Naast zang, dans en theater, staan plezier en vriendschap centraal bij Upbeat. Als een hechte groep werken we doorheen het werkjaar samen aan een entertainende en meeslepende show. Als kers op de taart hebben we een showweek waar we samen optreden voor een groot publiek!

Showkoor_Upbeat
Showkoor_Upbeat

Wat bieden we?

Bij showkoor Upbeat kan je jouw talent verder ontplooien, want wij zijn niet zomaar een koor!

Naast zingen in groep wordt er immers ook gedanst en geacteerd. In ons repertoire vind je alle soorten genres terug: van pop, rock, country tot a capella en musical!

We kunnen steunen op de jarenlange ervaring die vzw ARTBIJ en het team van showkoor Upbeat opdeden in verschillende musicals, alsook bij showkoren AMUSE en Enchanté.

cast

Dit is de cast in 2022-2023!

Ontdek hieronder onze cast! 

Wil je graag je kans wagen volgend jaar? Schrijf je dan in voor onze audities in juni of oktober! 

Anne-Sophie

Astrid

Britt

Charlotte

Eline

Elliott

Emine

Emmelien

Fien

Hannah

Jeroen

Justine

Kirsten

Leonie

Liam

Lies

Manon

Marthe

Nathalie

Nona

Robbe

Silke

Sofie

Stefanie

Sylvie

Zara

team

Dit geweldige team van vrijwilligers heeft al jarenlang ervaring in de showkoorwereld en houdt alles achter de schermen draaiende!

Wil je graag een koorarrangement of choreografie maken voor ons showkoor? Heb je een vraag voor ons team? Stuur gerust een berichtje

Stephanie

Een beetje van dit een beetje van dat, achter de schermen doe ik van alles wat!

Ine

Visualiseren, creatief creëren en regisseren. Samen met team artistiek sta ik in voor het realiseren van onze visie op en langs het podium. Lights, music, showtime!

Els

Communicatie en promotie voeren zijn helemaal mijn ding. Ook met de choreo's en de show help ik graag!

Willem

Voor de centen moeten ze bij mij zijn! Uiterst Precies Budgetteren En Alles Tellen, that's me!

Mathias

Fien

Voor muziekjes hier en daar sta ik altijd klaar! Naast arrangeren, tracks inzingen en zanglijnen aanleren kan je me ook tussen mijn mede-koorleden spotten, want dansen en zingen is mijn ultimate happy place!

Roos

Anne-Sophie​

Hannah

Jeroen

Silke