Showkoor Upbeat

wie?

Over showkoor Upbeat

Showkoor Upbeat is een muzikaal project van vzw ARTBIJ, een organisatie die kansen creëert voor jongeren en jongvolwassenen om zich uit te leven op een podium. Binnen dit Leuvens showkoor brengen we een grote variatie aan acts, van intieme nummers en grappige sketches tot feestnummers met het hele koor.

Naast zang, dans en theater, staan plezier en vriendschap centraal bij Upbeat. Als een hechte groep werken we doorheen het werkjaar samen aan een entertainende en meeslepende show. Als kers op de taart hebben we een showweek waar we samen optreden voor een groot publiek!

Showkoor_Upbeat
Showkoor_Upbeat

Wat bieden we?

Bij showkoor Upbeat kan je jouw talent verder ontplooien, want wij zijn niet zomaar een koor!

Naast zingen in groep wordt er immers ook gedanst en geacteerd. In ons repertoire vind je alle soorten genres terug: van pop, rock, country tot a capella en musical!

We kunnen steunen op de jarenlange ervaring die vzw ARTBIJ en het team van showkoor Upbeat opdeden in verschillende musicals, alsook bij showkoren AMUSE en Enchanté.

cast

Dit is de cast 2021-2022!

Ontdek hieronder onze cast! 

Wil je graag je kans wagen volgend jaar? Schrijf je dan in voor onze audities begin oktober! 

Aline

Anne-Sophie

Astrid

Britt

Fien

Fran

Hannah

Jeroen

Jolien

Kirsten

Mathias

Nathalie

Nona

Sarah

Silke

Sofie

Stefanie

Zara

team

Dit geweldige team van vrijwilligers heeft al jarenlang ervaring in de showkoorwereld en houdt alles achter de schermen draaiende!

Wil je graag een koorarrangement of choreografie maken voor ons showkoor? Heb je een vraag voor ons team? Stuur gerust een berichtje

Stephanie

Een beetje van dit een beetje van dat, achter de schermen doe ik van alles wat!

Ine

Visualiseren, creatief creëren en regisseren. Samen met team artistiek sta ik in voor het realiseren van onze visie op en langs het podium. Lights, music, showtime!

Els

Communicatie en promotie voeren zijn helemaal mijn ding. Ook met de choreo's en de show help ik graag!

Willem

Voor de planning en de centen moeten ze bij mij zijn! Uiterst Precies Budgetteren En Alles Timen, that's me!

Birthe

Naast koorcommunicatie draag ik ook op artistiek vlak mijn steentje bij, een geweldige show mee in elkaar steken is dan ook iets voor mij!

Pieter-Jan

Arrangeren, componeren, dirigeren maar vooral elke week weer vol enthousiasme repeteren!

Fran

Vol enthousiasme denk ik creatief mee na over de show en choreo’s. Ik spring graag bij voor extra projecten zoals externe evenementen of audities!